Het Lunchcafé

HartBiet is een vegetarisch lunchcafé in het hart van De Nieuwe Yogaschool. We bereiden vegetarisch en gezond eten met verse en voornamelijk biologische ingrediënten. Heerlijke soepen, salades, goed gevulde wraps en broodjes. Al onze maaltijden zijn met liefde bereid, super vers, 100 % vegetarisch en grotendeels vegan.

Wij zijn ontstaan vanuit de behoefte om bij te dragen aan een gezonde levensstijl. Bewust en gezond eten, met respect voor de aarde en ons eigen lichaam, daar staan wij voor. HartBiet combineert het moderne stadse leven met de yoga filosofie in de vorm van simpele en smaakvolle gerechten, in hartje Jordaan.

Kom langs voor een huis gemaakte gemberthee of een heerlijke cappuccino met de melk van jou voorkeur en maak kennis met ons menu. We verwelkomen je graag in onze huiskamer of heerlijke binnentuin.

Cappuccino & salad
Shakes Outside

It feels so sweet to have a healthy hartbiet

Woman working in restaurant

Bij HartBiet is het makkelijk om een lekkere gezonde maaltijd te kiezen. Wij maken vegetarische gerechten bereid met duurzame en verse ingrediënten, met een persoonlijke en vriendelijke service. Wil je meer informatie over onze gerechten of wil je HartBiet je catering laten verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Naar Contact

Hartbiet Catering

Ben je op zoek naar een gezonde en inspiratievolle catering voor je bedrijfslunch of evenement? HartBiet biedt lekkere gezonde maaltijden, op maat gemaakt en geleverd op locatie.

Naar catering